De Dalenshof

Reserveren

Reserveren

ZOMERVAKANTIE 2024 ZITTEN WIJ VOL VAN 24 JULI TM 08 AUGUSTUS

Voor Oud&Nieuw is de minimale verblijfsperiode van 28 december tot 02 januari. 

  Datum reservering
  Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten voor halen en brengen!

  Brengen van de hond kan alleen in de ochtend. Halen kan zowel in de ochtend als in de middag.

  Wil je dat je hond tijdens het verblijf wordt getrimd door onze gediplomeerde trimsters? Hier zijn extra kosten aan verbonden.

  Gegevens hond

  Let op: wij hebben een tijdelijke klantenstop m.u.v. de Golden Retriever.

  Ongecastreerde reuen ouder dan 1 jaar en teven die niet gesteriliseerd zijn na de eerste loopsheid nemen wij niet aan.

  Welke medicijnen en wat is de dosering?

  Zijn er dingen waar wij rekening mee moeten houden qua gezondheid van de hond? Denk bijvoorbeeld aan ED, HD, (sporadische) epileptische aanvallen, artrose o.i.d.

  Gegevens eigenaar

  In geval van nood
  Wij gaan er niet van uit, maar in het geval van onvoorziene calamiteiten, hoe willen jullie op de hoogte worden gehouden? Wij van de Dalenshof hebben altijd contact met een dierenarts. Mochten we het nodig achten deze in te schakelen dan zullen wij dit direct doen (bijvoorbeeld bij hevige diarree of een ernstige hotspot die wij zelf niet kunnen behandelen). Voor kleine dingen zullen wij niet bellen.

  Side note van de Dalenshof:  Wij willen graag benadrukken dat de honden bij ons in een roedel lopen. Dit is erg leuk maar brengt ook enige risico’s met zich mee. Denk hierbij aan een groter risico op eventuele besmettingen of wondjes bij een ruwe stoeipartij.

  Ja, Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  Na het invullen ontvang je van ons een bevestiging. Heb je deze 2 dagen na het invullen van het formulier nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op want wij sturen altijd persoonlijk een bevestiging.