De Dalenshof

Vanaf welke leeftijd mag mijn retriever bij jullie komen?

Zodra de pup alle vaccinaties heeft gehad zijn ze welkom bij ons. Dit kan zijn bij 12 weken, sommige pups zijn bij 16 weken pas volledig gevaccineerd. Klik op de link voor meer informatie over het vaccinatieschema en titerbepalingen volgens richtlijnen van Brancheorganisatie Dibevo.

Vaccinatieschema en titerbepaling DalenshofDownload

Mijn pup is (nog) niet gecastreerd/ gesteriliseerd, mag deze dan wel bij jullie komen?

Ongecastreerde reuen ouder dan 1 jaar en teven die na de eerste loopsheid niet gesteriliseerd zijn nemen wij niet meer aan. Voor deze leeftijd zijn ze wel welkom bij ons.

Ik wil mijn retriever graag eigen voeding meegeven, kan dit?

In ons pension voeren wij Farmfood HE Schotse Zalmolie. Mocht je graag het eigen voer meegeven dan kan dit, wij rekenen hier 1 EUR per dag extra voor.

Moet ik een keer proefdraaien voordat mijn retriever bij jullie op vakantie gaat?

Proefdagen zijn niet verplicht bij ons. Vind je het zelf spannend om je retriever voor het eerst bij ons te brengen of denk je dat je hond het spannend vindt? Laat ze dan wel een nachtje bij ons proefdraaien. Bij de tweede keer brengen zal je dan zien dat je hond enthousiast binnen komt, dan ga je met een goed gevoel op vakantie!

Bij een verblijf van 1 week of langer wordt mijn retriever gewassen. Kan ik mijn hond ook bij een korter verblijf laten wassen?

Als je dit tijdig aangeeft kunnen we de hond ook wassen wanneer deze korter dan 1 week bij ons is. Wij rekenen hier 17.50 EUR voor.

Kan ik mijn retriever laten knippen en/of ontwollen bij jullie?

Naast ons pension hebben wij een trimsalon met gediplomeerde trimsters, die uiteraard dagelijks retrievers behandelen. Zorg ervoor dat je tijdig voor het verblijf aangeeft dat je jouw retriever wilt laten trimmen zodat je zeker weet dat er plek is in de trimsalon.

Wat doen jullie als mijn hond ziek wordt?

Mocht een gast ziek worden zullen wij indien nodig de dierenarts inschakelen. Wij gaan zelf met de hond naar de dierenarts of deze komt bij ons op bezoek. Alle kosten worden doorberekend aan de klant.