De Dalenshof

Wie zijn wij?

wLuciënne

Is de drijvende kracht achter ons retrieverpension. Zij zorgt met liefde en passie voor je hond. Luciënne heeft Internationaal Toeristisch Management op de Hogeschool TIO gestudeerd en is daarnaast in het bezit van het diploma Besluit Houders van Dieren. Ook heeft zij de opleiding systemisch en energetisch werken met honden gedaan en is zij actief als coach in haar eigen praktijk Alma Feliz waar onder andere gebruik wordt gemaakt van spiegelen met de hond. 

Theresia

Theresia is de gastvrouw in het gezelschap. Zij zorgt voor een warm ontvangst voor jou en je hond. Niet alleen in het pension maar ook in de instructie en vergaderzaal ‘de Koestal’. Als het pension gesloten is, is Theresia vrijwilliger bij een hospice.  Zij is in bezit van een diploma van Schoevers.

 

Ko

Na vele jaren mee te hebben gewerkt springt Ko nu nog alleen bij waar nodig in het pension en heeft hij de focus op de diverse veehouderijtakken op de Dalenshof en Juliushof. Daarnaast heeft hij nog zijn eigen dealersbedrijf bij ForFarmers. Ko heeft gestudeerd aan de Hogere Landbouwschool.