De Dalenshof

 Vergader- en instructieruimte

Door eens te vergaderen op een andere plek dan normaal worden mensen vaak extra gemotiveerd en krijgen zij meer inspiratie. Een van de unieke elementen van onze boederderij is dat je kunt vergaderen tussen de dieren. In een van onze ruimtes (de Koestal) is een vergader- en instructie ruimte gemaakt waarbij de bezoeker als het ware tussen de dieren zit. In deze fraai gestylde ruimte kijk je door verschillende ramen de stal in, waar regelmatig verschillende dieren te zien zijn (seizoensgebonden). Daarnaast kijk je aan de andere kant uit over een mooi stukje natuur in Maas en Waal.

De koestal is uitermate geschikt voor praktijk instructies, vergaderingen of workshops. En wil je na het vergaderen ook een rondleiding door de boerderij dan ben je natuurlijk van harte welkom! Een van onze enthousiaste medewerkers geeft graag een rondleiding.

Tevens zijn wij sinds dit jaar steunpunt van het IVN Maas en Waal. Het instituut voor natuureducatie en duurzaamheid heeft onze Koestal als thuisbasis en organiseert regelmatig vanuit hier verschillende vergaderingen en activiteiten.

Reserveren?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Of wil je direct reserveren?
Neem dan contact met ons op! Wij staan je graag te woord.

088-2474000