De Dalenshof

Mijn vakantie gaat niet door vanwege COVID-19, wat nu?

Wij hanteren de algemene voorwaarden van de brancheorganisatie DIBEVO. Echter, gezien de uitzonderlijke omstandigheden van deze situatie brengen wij geen kosten in rekening als een vakantie of verblijf geannuleerd moet worden vanwege de COVID-19 situatie. Wil je annuleren? Stuur dan een mail naar info@dalenshof.nl.

Is jullie trimsalon open?

Onze trimsalon is gewoon geopend. Graag 1 persoon per hond in de receptie om de hond af te geven. Wij laten onze klanten niet bij de afspraak blijven. We bellen zodra de hond klaar is en deze weer kan worden opgehaald.

Bij het bezoek aan de Dalenshof:

In de receptie staat een desinfectie zuil. Wij vragen jullie bij binnenkomst de handen te desinfecteren. De grote, gezellige tafel waar normaal vaak een lekker kopje koffie wordt gedronken is nu vervangen voor een kleinere tafel. Het lukt ons anders niet om de 1.5 meter te blijven waarborgen vandaar dat wij ervoor gekozen hebben om het gebruikelijke koffietje of theetje bij ons aan tafel nog even over te slaan.


Het paspoort mogen jullie bij binnenkomst op de balie leggen. Daar checken wij jullie gegevens, de datum van ophalen en of er eventueel nog dingen veranderd zijn of waar we rekening mee moeten houden. Vervolgens nemen wij de hond mee naar achteren zoals we normaal gesproken ook doen.


Wij krijgen veel klanten over de vloer die naar het buitenland gaan of wellicht drukbezochte plekken toch niet helemaal kunnen vermijden tijdens de vakantie. Daarom vragen wij per hond 1 persoon binnen. We weten dat het normaal altijd erg gezellig is om met meerdere mensen de hond bij ons te brengen of op te halen, maar dat gaat in deze situatie helaas niet. Als er veel mensen in de receptie staan kunnen wij de 1.5 meter regel niet waarborgen. Jullie mogen wel buiten wachten maar dan verzoeken we jullie, vanwege de onrust, om niet voor de poort bij de honden te gaan staan wanneer ze buiten aan het spelen zijn. Daarnaast kunnen wij maximaal 2 klanten tegelijk in de receptie hebben.

Verder hanteren wij de volgende regels:

Vragen? Bel of e-mail ons gerust.